Print deze pagina

Incassobureau Emmen

Het Invorderingsbedrijf B.V. incasseert ook in uw regio!

Als ondernemer in Emmen krijgt u vroeg of laat met wanbetalers te maken wat u uiteraard niet accepteert. Wellicht schakelt u een incassobureau in Emmen in om de openstaande posten te innen en u verwacht volledige ontzorging en een snel resultaat. Veel bedrijven beloven de problemen voor u op te lossen. Wilt u echter absolute zekerheid van een maximaal resultaat dan kiest u voor Het Invorderingsbedrijf.

invorderingsbedrijf

Snelle actie en ontzorging

Invorderingsbedrijf B.V. incassobureau Emmen helpt u. Samen met u stellen wij uw aanmaanproces vast. Betaalt een debiteur na deze aanmaanprocedure niet dan kunt u de vordering aan ons bedrijf overdragen. Dit kan per post, fax, e-mail of via uw Online dossier. Wij zullen vervolgens direct actie ondernemen.

Gedurende een periode van vier weken wordt de debiteur intensief aangeschreven. De eerste sommatie is mild. Meestal wordt na de eerste of tweede sommatie het openstaande bedrag overgemaakt. Indien na vier weken geen resultaat geboekt is nemen wij contact met u op en geven wij advies over eventuele vervolgstappen.

De voordelen van het Het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  • Landelijke dekking
  • Online Cockpit: U heeft 24/7 inzicht en controle over de zaak
  • Gratis advies over uw vorderingen en algemene voorwaarden

Heeft u interesse in de diensten van Invorderingsbedrijf B.V. Incassobureau Emmen? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

Ons werkgebied voor de regio Emmen