Print deze pagina

Huurovereenkomst ontbinden

“Invorderingsbedrijf huurdesk”

Een huurder die niet betaalt is erg vervelend en drukt het rendement van uw vastgoed. Jammer genoeg kunt u de huurovereenkomst als verhuurder niet zo maar ontbinden. Een huurder geniet namelijk huurbescherming. Het ontbinden van de huurovereenkomst moet dan ook via de rechter plaatsvinden.

Huurder binnen een maand uitzetten

Het Invorderingsbedrijf heeft jarenlange ervaring met het snel en efficiënt ontbinden van huurovereenkomsten. Wij stellen uw debiteur in gebreke, bouwen een sterk dossier op en ontbinden de huurovereenkomst via de rechtbank. Vervolgens is uw vastgoed weer beschikbaar voor wel betalende huurders.

Verzeker u van een hoog rendement op uw vastgoed

Bij betalingsachterstanden moet er direct consequent actie worden ondernomen. Gebeurt dit niet dan kunnen in het slechtste geval de huurinkomsten maanden of zelfs jaren uitblijven. Het rendement van uw vastgoed wordt in dat geval zelfs negatief. Alle reden dus om een huurovereenkomst bij huurachterstanden zo snel mogelijk te ontbinden.

Beleggingsmaatschappijen, makelaars en vastgoedbeheerders maken veelvuldig gebruik van de Invorderingsbedrijf huurdesk voor het ontbinden van huurovereenkomsten. Door uitgebreide ervaring van onze juristen op gebied huurzaken kunnen wij u gericht adviseren en brengen wij de meest complexe zaak tot een goed eind.

Uitgebreide ervaring bij het ontbinden van huurovereenkomsten

  • Effectieve huurincassoservice: Verbeteren de betalingsmoraal van uw huurders
  • Ervaren juristen op gebied van huurrecht: Deskundig advies gericht op rendement van uw vastgoed
  • Online dashboard: overzicht en controle daarbij kunt u ook gebruik maken van voorbeeldbrieven

Wilt u het rendement van uw vastgoed verbeteren, een huurovereenkomst laten ontbinden of gewoon achterstallige huur incasseren door middel van huurincasso?

Wacht dan niet langer en neem contact op via onderstaand formulier.

Verzeker uw rendement!
_

_