Home PageIncasso Rusland

De meest geavanceerde
incasso Rusland strategie

Zoekt u een incassobureau in Rusland?

Het rechtssysteem van Rusland is complex en heel verschillend met dat van Europa. Rusland kenmerkt zich door taalbarrières, lokale gebruiken en bureaucratie. Invorderingsbedrijf heeft de juiste connecties in Rusland om uw vordering alsnog zo snel mogelijk betaald te krijgen. Lees hier wat u zelf kunt doen en hoe u direct start met incasso Rusland.

Voor 16:00 uur uw zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Incasseren in Rusland: een internationaal netwerk

Ons kantoor werkt samen met bewezen Russische incasso advocaten. Aan de hand van uw dossierstukken wordt het dossier gescand op haar juridische merites en een strategie bepaald. Door te werken met lokale incasso Rusland professionals kunnen we onze dienstverlening in heel Rusland aanbieden en profiteren we optimaal van de nodige know how van de incasso Rusland specialisten ter plaatse. Wij regisseren internationale incassotrajecten.

Vrijblijvend advies over uw zaak in Rusland?

Vul uw gegevens in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!    Bent u een particulier of een onderneming?
    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Incassobureau inschakelen

    Buitengerechtelijke incasso Rusland

    Een uitgekiende incassostrategie begint altijd met het opstellen van een goede sommatie, in het Russisch, voorzien van eventuele bewijsstukken, met een duidelijke termijn. Dat herhalen we als er geen reactie komt. We vormen zo het dossier. Komt er wel een reactie, zoals een betwisting van uw vordering, dan wegen we het verweer en schatten we het op waarde. Is de betwisting ongegrond? Dan biedt Rusland goede gerechtelijke incasso Rusland mogelijkheden.

    Incasso Rusland? Waar gaat u procederen?

    Bij incasso Rusland speelt altijd de belangrijke vraag: wat nu als een Russische debiteur niet betaalt? Welke rechtbank moet dan kennis nemen van het geschil – die in het land van u als schuldeiser of van uw Russische debiteur? En welk recht moet dan worden toegepast? Russisch? Of Nederlands? Of het recht van een ander land? De incasso Rusland specialisten geven u aan de hand van het dossier een gedegen advies en bepalen de strategie.

    Bij incasso Rusland is ook van belang: waar heeft uw debiteur vermogen om beslag op te leggen. In Rusland of ook daarbuiten?

    De gerechtelijke procedure bij incasso Rusland

    Een gerechtelijke procedure bij incasso Rusland vangt aan door het indienen van een gemotiveerd verzoekschrift bij de juiste rechtbank, gelegen in de regio van de debiteur. Binnen een maand komt er een eerste zitting, waarbij schuldenaar en schuldeiser gehoord worden, samen met hun advocaten. Doorgaans is er binnen drie tot vier maanden een uitspraak. Binnen één maand na uitspraak kan een partij in hoger beroep gaan. En pas als dat niet gebeurd is, kan de schuldeiser een executoriaal vonnis opvragen bij de rechtbank. Daarmee kan beslag gelegd worden.

    Hoger beroep bij incasso Rusland

    Wordt er in hoger beroep gegaan? Of wilt u in hoger beroep? Dan duurt die procedure doorgaans maar twee maanden. En dat is kort. Dit hoger beroep vonnis kan wel direct ten uitvoer worden gelegd. In theorie is het mogelijk om ook weer tegen dit vonnis in beroep te gaan, in cassatie. De cassatierechter oordeelt echter niet meer over de feiten. Alleen over het verloop van de procedure.

    Advies over uw zaak?

    Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!      Bent u een particulier of een onderneming?
      Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

      Incassobureau inschakelen

      Beslaglegging (executie) bij incasso Rusland

      Met een vonnis kan beslag worden gelegd. Een belangrijk onderdeel van incasso Rusland is beslaglegging. De Russische overheid heeft een bepaalde staf ingericht, die belast is met het uitvoeren van gerechtelijke uitspraken, de zogenaamde Federal Bailiffs Service ofwel Federal Service of Court Bailiffs (FSSP of Russia, in het Russisch: Федеральная служба судебных приставов, Federalnaya Sluzhba Sudebnykh Pristavov, FSSP Rossii), onderdeel van het Ministerie van Justitie. Met ingang van 1 februari 2008 heeft Rusland nieuwe wetgeving waarin het handelen en de mogelijkheden van deze stafdienst is voorgeschreven, onder andere met betrekking tot beslaglegging.

      In Rusland is het mogelijk dat een schuldeiser zelf, met een ‘enforcement order’ van het gerecht, a) een deurwaarder inschakelt of b) een bankinstelling benadert en verzoekt om bankbeslag. Binnen 3 dagen na ontvangst van het verzoek moet de bank dan een verklaring afleggen: gelden getroffen of niet en ook de gelden overboeken. Legt de bank binnen die termijn geen beslag? Dan krijgt de bank een boete van 50% van de waarde van de totale veroordeling. En die kunt u als schuldeiser dan incasseren.

      Een deurwaarder die een incasso Rusland veroordeling ter hand neemt geeft uw debiteur, om te beginnen, 5 dagen de tijd om te betalen. Geen betaling? Dan heft de Russische staat een belasting over de hoofdsom uit het vonnis – door uw debiteur te betalen – en ook leggen deurwaarders boetes op door het niet tijdig betalen. Vanzelfsprekend moet uw debiteur ook alle kosten van beslagen betalen en de kosten voor verkopen van bijvoorbeeld vastgoed of voertuigen.

      Waarop beslag leggen bij incasso Rusland?

      Beslag kan in Rusland gelegd worden op:

      • roerende zaken,
      • inkomsten uit arbeid,
      • bankrekeningen,
      • andere vorderingen,
      • overige eigendomsrechten,
      • onroerende zaken,
      • schepen.

      Door snelle en daadkrachtige actie van onze deurwaarder is uw vordering snel geïnd en zijn ook voor incasso Rusland de slagingskansen maximaal.

      Advies over uw zaak?

      Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!        Bent u een particulier of een onderneming?
        Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

        Incassobureau inschakelen

        Wist u dit over incasso Rusland?

        1. In Rusland bestaan er twee soorten rechtbanken: een algemene rechtbank die zich bezighoudt met arbeidsrecht, scheidingen, consumentenrechten etc. en arbitragerechtbanken, belast met zakelijke geschillen en afwikkelingen van faillissementen. Veel vorderingen bij incasso Rusland worden daarom gestart bij deze laatste categorie.
        2. In Rusland kunnen eerdere uitspraken van rechters niet dienen als bron van recht. In Nederland zijn eerdere uitspraken van rechters wel een voorbeeld voor latere rechtspraak.
        3. Als in Rusland een bank niet binnen 3 dagen na ontvangst van een veroordeling een bankbeslag legt bij de debiteur, word de bank zelf schadeplichtig voor 50% van het bedrag van het vonnis. In Nederland bestaat dat niet.
        4. In Rusland gaat bijna elke partij in hoger beroep. In Nederland slechts een fractie.
        5. De termijn voor het instellen van hoger beroep in Rusland is een maand. In Nederland drie maanden.
        6. In Rusland legt een deurwaarder boetes op voor het niet tijdig betalen. In Nederland mag een deurwaarder dat niet.
        7. De deurwaarder werkt in Rusland samen met de politie tijdens het beslagleggingtraject. In Nederland alleen in heel specifieke gevallen, zoals bij ontruimingen.

        Invorderingsbedrijf actief in alle 85 deelgebieden

        Rusland is een federatie die bestaat uit 85 deelgebieden (Russisch: субъект(ы)subjekty, enkelvoud subjekt).Het maakt niet uit waar in Rusland u iets te vorderen heeft. Invorderingsbedrijf is actief in alle deelgebieden.

        Wat heeft u nodig voor uw incasso Rusland dossier?

        Starten met een incasso Rusland dossier is eenvoudig. Het is geen probleem als u niet alle stukken heeft. Zendt ons wat u wel heeft. Onze incassospecialisten helpen u hier graag mee.

        • Een kopie van de afspraken, bijvoorbeeld een overeenkomst, een e-mailbericht, faxbericht of simpelweg een WhatsApp bericht of een sms
        • Kopie van uw facturen
        • Kopie van uw aanmaningen
        • Een afschrift van uw algemene voorwaarden
        • Een eventueel bewijs van levering

        Advies over uw zaak?

        Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!          Bent u een particulier of een onderneming?
          Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

          Incassobureau inschakelen

          Voordelen incasso Rusland bij Invorderingsbedrijf

          Incasseren in Rusland? Plan uw gratis adviesgesprek in

          Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan om een gratis eerste gesprek met een specialist op het gebied van Russisch recht. Met ons lokale incasso Rusland netwerk hoeft er geen vraag onbeantwoord te blijven.

          Wilt u advies over incasseren in Rusland?

          Vul uw gegevens in en plan uw gratis consult.            Bent u een particulier of een onderneming?
            Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

            Incassobureau inschakelen

            Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

            • Ten uitvoer laten leggen van vonnissen (beslaglegging in Rusland)
            • Het laten voeren van diverse procedures naar Russisch recht
            • Advisering over contracten en voorwaarden
            • Het verzorgen van de opdracht tot het leggen van beslag op onroerend goed
            • Kredietinformatie over in Rusland gevestigde debiteuren
            • Overige juridische procedures

            Rechtsgebieden incasso Rusland

            We kunnen u helpen bij alle civielrechtelijke vorderingen op debiteuren in Rusland. Denk bijvoorbeeld aan:

            1. Bouwrecht
            2. Huur en verhuur
            3. Koop en verkoop
            4. Arbeidsrecht
            5. Agentuurovereenkomst
            6. Transport
            7. Schade en onrechtmatig handelen

            Indien u twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Samen met onze incassospecialisten kunnen wij naar uw vordering kijken.

            Direct starten met incasso Rusland

            Heeft u wat te vorderen in Rusland? Of een geschil met een Russische debiteur? Dan is incasso Rusland ook voor u geschikt. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 070 – 762 0330 of stuur ons een e-mail. Onze incasso Rusland specialisten kunnen u in het bijzonder meer vertellen over de mogelijkheden van incasso Rusland en (moeilijk) inbare vorderingen op in Rusland gevestigde debiteuren.

            Incasso Rusland starten?

            Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact op              Bent u een particulier of een onderneming?
              Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

              Incassobureau inschakelen

              Onze kantoren

              Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

              Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

              Waarom 40.000 klanten u voor gingen

              Joeri vjazemski
              Joeri Vjazemski
              Zakelijk
              Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!
              Lees meer

                Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

                Neem telefonisch of per mail contact op

                Onbeperkt wereldwijd incasseren?

                Serviceovereenkomst incasso wereld

                Onze incassojuristen & adviseurs

                linkedin

                Waarom 40.000 klanten u voor gingen

                  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

                  Neem telefonisch of per mail contact op

                  Onbeperkt wereldwijd incasseren?

                  Serviceovereenkomst incasso wereld

                    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

                    Neem telefonisch of per mail contact op

                    Joeri vjazemski
                    Joeri Vjazemski
                    Zakelijk
                    Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!
                    Lees meer