Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Overzicht handige downloads & Whitepapers

Op deze pagina vindt u verwijzingen naar alle handige downloads en whitepapers die op onze website te vinden zijn.

  • Voorstel regelingsovereenkomst Gebruik deze overeenkomst om een betalingsregeling vast te leggen met uw debiteur.
  • Factuur voorbeeld Facturen moeten aan diverse eisen voldoen. Download hier een factuur voorbeeld zodat u weet waar u op moet letten.
  • Aanmaning Het versturen van herinneringen en aanmaningen is noodzakelijk om tijdig betaling te verkrijgen. Download hier een voorbeeld aanmaning.
  • Voorbeeld ingebrekestelling Komt een wederpartij zijn verplichtingen niet na? Verstuurd dan altijd een ingebrestelling.
  • Checklist innen huur Betaald uw huurder steeds te laat? Download hier een checklist met tips om de huur sneller te incasseren.
  • Stappenplan ontbinding huurovereenkomst Wilt u de huurovereenkomst ontbinden? Download hier het stappenplan ontbinding huurovereenkomst.

Download nu ook onze brancheonderzoeken

Door onze jarenlange ervaring in de incasso industrie hebben we veel kennis vergaard en zijn we daar ook zeer vakkundig in. Ontdek de trends om uw  concurrentie voor te blijven. Stel uzelf op de hoogte van de kansen en bedreigingen in uw sector.

Zo bent u weer binnen 5 minuten leestijd helemaal up-to-date in uw sector.

Download van de week!

Bouw download

 

account