Home PageDeurwaardersdiensten

Deurwaardersdiensten inschakelen om uw openstaande facturen te innen

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: een klant die weigert te betalen. Of uw debiteur nu geen geld meer heeft, meer tijd nodig heeft of simpelweg onbetrouwbaar blijkt, u heeft recht op uw geld! 

Invorderingsbedrijf biedt de deurwaardersdiensten die vaak nodig blijken om uw openstaande rekeningen betaald te krijgen. Samen met onze juristen en incassospecialisten weten onze deurwaarders precies hoe zij uw debiteuren aan moeten zetten tot betalen.

Gebeurt dat niet vrijwillig? Dan deinzen we er niet voor terug uw wanbetaler voor de rechter te slepen en beslag te leggen op de bezittingen van uw schuldenaar. Zo weten we uw openstaande facturen linksom of rechtsom betaald te krijgen. 

Blijf daarom niet eindeloos wachten op uw zuurverdiende geld, maar schakel direct onze deurwaardersdiensten in. Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één dag contact met u op.

Direct een deurwaarder inschakelen?

Blijf niet wachten op uw geld, maar schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Deurwaardersdiensten inschakelen

  Succesvolle incassodiensten

  Invorderingsbedrijf weet 95% van alle openstaande facturen te innen. Daarom beoordelen klanten ons met een 9.5.

  Uw openstaande rekeningen snel betaald

  Heeft u te maken met een debiteur die een rekening niet betaalt? Draag de vordering aan ons over en onze incassospecialisten gaan er direct achteraan. 

  Wellicht is uw klant simpelweg ‘vergeten’ te betalen. Daarom sturen we eerst herinneringen en aanmaningen. Ook zullen we proberen telefonisch of per sms contact met uw debiteur op te nemen. Zo voeren we de druk geleidelijk aan op.

  Deze minnelijke fase verloopt altijd op basis van no cure, no pay. Het kost u dus helemaal niets. De correspondentie versturen we bovendien uit onze naam. Hierdoor loopt uw klantrelatie geen schade op. 

  Betaalt uw debiteur na deze buitengerechtelijke incasso nog steeds niet? Dan is het inschakelen van deurwaardersdiensten (en juristen) vaak de beste optie.

  Wanneer heeft u een gerechtsdeurwaarder nodig?

  Een deurwaarder (ook wel gerechtsdeurwaarder genoemd) is belast met het innen van schulden. Daarvoor heeft hij als openbaar ambtenaar verschillende wettelijke bevoegdheden. Zo kan hij iemand oproepen voor de rechter te verschijnen. Ook mag een deurwaarder beslag leggen op bezittingen van wanbetalers. 

  Een deurwaarder inschakelen is onder andere effectief als:

  •     Een debiteur een rekening niet betaalt
  •     Een minnelijke incasso geen effect heeft
  •     U uw debiteur voor de rechter wil slepen
  •     U beslag wilt laten leggen
  •     U een huurder uit wilt zetten

  Welke deurwaardersdiensten biedt Invorderingsbedrijf?

  Invorderingsbedrijf werkt samen met de beste deurwaarderskantoren van Nederland. Daarbij kunnen we alle deurwaardersdiensten voor u verzorgen. 

  Onze gerechtsdeurwaarders kunnen onder andere:

  •     Iemand oproepen voor de rechter te verschijnen (dagvaarden)
  •     Vonnissen en dwangbevelen overhandigen (betekenen)
  •     Beslag leggen op spullen
  •     Beslag leggen op inkomen en bankrekeningen
  •     Conservatoir beslag leggen
  •     Huurovereenkomsten ontbinden
  •     Woningen en panden ontruimen

  Een deurwaarder als effectief drukmiddel

  Een deurwaarder geeft het startsein voor het gerechtelijke incassotraject. Hij overhandigt uw debiteur een brief, de zogenaamde ‘dagvaarding’. Hierin staat wat uw vordering is en wanneer uw debiteur voor de rechter dient te verschijnen.

  De kans dat uw debiteur daarvan schrikt, is groot. Hij is immers degene die in gebreke is, niet u! De kans dat hij bij de rechtbank aan het kortste eind trekt, is zeer groot. Dat betekent dat uw wanbetaler niet alleen alsnog wordt gedwongen de factuur te betalen, hij draait ook op voor alle gemaakte kosten.

  De meeste wanbetalers gaan dan ook zo snel mogelijk over tot betaling als er een deurwaarder op de stoep staat. Deurwaardersdiensten zijn daarmee een uiterst snelle en effectieve manier om uw debiteur aan te zetten tot betalen.

  Beslag laten leggen

  Laat uw wanbetaler het wél aankomen op een rechtszaak? Dan behartigen onze juristen uw belangen. Zodra we een uitspraak (vonnis) van de rechter hebben, kunnen we er vervolgens voor zorgen dat er beslag gelegd wordt op de bezittingen van uw debiteur. 

  Onze deurwaarder kan beslag leggen op inkomen, bankrekeningen en spullen. In beslag genomen goederen kunnen we vervolgens openbaar verkopen. Uit de opbrengst van deze executieverkoop, wordt u uitbetaald.

  Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?

  Heeft u een factuur die maar niet betaald wordt? Bij een zakelijk klant kunt u direct na het verstrijken van de betalingstermijn gebruik maken van onze deurwaardersdiensten.

  Bij een particuliere klant moet u altijd een laatste aanmaning sturen, waarmee u uw debiteur nog 14 dagen de tijd geeft om te betalen. In deze WIK-brief moet u bovendien exact vermelden hoe hoog de wettelijke incassokosten zijn als de schuld niet binnen 14 dagen wordt voldaan.

  Vrijblijvend advies

  Wilt u meer informatie over onze deurwaardersdiensten? Of wilt u met één van onze incassospecialisten sparren over uw vordering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

  Direct uw vordering overdragen

  Heeft u lang genoeg op uw geld gewacht en wilt u direct uw complete vordering aan ons overdragen. Vul onderstaand contactformulier in om uw zaak bij ons in te dienen.

  Deurwaardersdiensten inschakelen?

  Laat u niet aan het lijntje houden maar schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: veelgestelde vragen over onze deurwaardersdiensten

   Een deurwaarder inschakelen is cruciaal als u met een rekening zit die onbetaald blijft. Wanneer een debiteur zelfs na meerdere herinneringen, aanmaningen en sommaties weigert te betalen, dan zit er niets anders op dan een gerechtelijke procedure aan te spannen. 

   Hiervoor heeft u een deurwaarder nodig. De deurwaarder is namelijk de enige die een dagvaarding aan de gedaagde mag overhandigen. Zonder dagvaarding kunt u geen rechtszaak beginnen. Na afloop van de rechtszaak dient u het vonnis door een deurwaarder aan uw schuldenaar te laten overhandigen (betekenen).

   De deurwaarder kan vervolgens beslag leggen op spullen of financiële middelen van uw wanbetaler. Een gerechtsdeurwaarder is de enige die bevoegd is om beslagleggingen te doen. 

   Verder heeft een deurwaarder inzicht in gegevens van instanties als de Belastingdienst en het UWV. Zo kan een deurwaarder uw wanbetaler makkelijk opsporen en weet deze precies wat zijn of haar financiële positie is.

   Deurwaarders en incassobureaus houden zich beiden bezig met het innen van schulden. Het grote verschil is dat een deurwaarder daarbij uitgebreide wettelijke bevoegdheden heeft. Een incassobureau heeft die niet. 

   Waar een gerechtsdeurwaarder iemand kan dagvaarden en beslag mag leggen, kan een incassobureau niet veel meer dan aanmaningen versturen.

   Invorderingsbedrijf biedt incassospecialisten, juristen, advocaten en deurwaarders onder één dak. Dit stelt ons in staat om te beginnen met een buitengerechtelijke incassoprocedure en de druk vervolgens geleidelijk aan op te voeren.

    

   Geduld is doorgaans een schone zaak, maar in het geval van wanbetalers gaat dit helaas niet op. Heeft u te maken met een wanbetaler? Schakel dan zo snel mogelijk deurwaardersdiensten in. Hoe langer u namelijk wacht, hoe groter de kans dat er niets meer te halen valt of uw wanbetaler met noorderzon is vertrokken.

   Voor iedere ambtshandeling die een deurwaarder verricht zijn vaste tarieven vastgesteld. Deze vindt u in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders. Deze vaste prijzen kunnen ieder jaar worden aangepast.

   De kosten voor deurwaardersdiensten worden in beginsel doorberekend aan uw debiteur. Zodra de deurwaarder is ingeschakeld worden de deurwaarderskosten en andere incassokosten automatisch aan het verschuldigde bedrag toegevoegd. 

   Als het tot een gang naar de rechter komt en die uw vordering afwijst, dan kan het wel zo zijn dat de kosten aan u worden toegewezen.

   Let op! Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk kosten op uw wederpartij te verhalen, maar dat is geen garantie.

    

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Vrijblijvend advies

    Maak gebruik van onze deurwaardersdiensten om uw openstaande rekeningen te innen. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 – 762 0330 of klik op onderstaande knop!

     

    Koninginnegracht 14 C
    2514 AA Den Haag
    070 – 762 0330

    Fax: +3170 – 762 0335

    1

    Onze locaties

    Beslag gelegd op bezittingen wanbetaler

    Den Haag

    De wederpartij voor de rechter dagen

    Amsterdam

    Executie van het vonnis

    Rotterdam

    Deurwaarder rotterdam voor een snelle afhandeling van uw incasso

    Groningen