Home PageCorona Task Force

Corona Task Force

Door het akelige coronavirus/ COVID-19 raken veel ondernemingen onvoorzien in de problemen. Zijlen moeten op alle fronten worden bijgezet. Het virus heeft voor uw bedrijfsvoering ingrijpende gevolgen. Wij hebben een Corona Task Force samengesteld bestaande uit specialisten die u helpen uw bedrijf én uw cash flow te beschermen.

Direct juridische hulp

Het coronavirus/ COVID-19 brengt ook een boel juridische onzekerheden voor u met zich. Ons Legal Team helpt u direct bij:

 • Betwiste vorderingen
 • Betalingsuitstel, surseance en faillissement
 • Financierings- en liquiditeitsproblemen
 • Beëindigen, nakomen en aanpassen van contracten
 • Niet kunnen nakomen van contractuele verplichtingen
 • Overmacht en aansprakelijkheid in verband met de getroffen maatregelen
 • Huurrecht en arbeidsrecht

Wij zorgen ervoor dat uw business zo min mogelijk schade lijdt door:

Incasso Nederland

Een zorgvuldig samengesteld buitengerechtelijk incassotraject op basis van No Cure No Pay, passende gerechtelijke acties en uiteenlopende mogelijkheden voor beslaglegging (zelfs binnen 24 uur). Voor als uw onderneming echt krap komt te zitten of uw betalingstermijnen oplopen.

Incasso internationaal

Uw debiteur bevindt zich in het buitenland? Dan is de kans op het niet betalen van uw factuur hoog. We zien dat betalingstermijnen snel oplopen, zoals in Frankrijk, België en Italië. Per land gelden nu andere invorderingsregels en worden maatregelen genomen door lokale rechtbanken. Wij zetten alles op alles om uw vordering in het buitenland betaald te krijgen. We starten minnelijk en gaan zo nodig gerechtelijk. Ook beslaglegging is mogelijk. Wij kennen geen grenzen.

Kredietwaardigheid en bedrijfsinformatie Nederland

Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw alle belangrijke handelsinformatie leveren, waar ook ter wereld uw debiteur zich bevindt. De levertijden zijn kort en wij informeren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke kwestie.

Order to cash proces

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat is echt zo. Onze credit management specialisten ondersteunen u bij het opzetten van een doordacht en gestroomlijnd Order To Cash (OTC) proces. Wij richten voor uw workflows in met handige in the cloud oplossingen. In een handomdraai runt u een efficiënte debiteurenworkflow. Zo houdt u de tijd over om de vinger op de zere plek te leggen waar dat nu zo noodzakelijk is.

Onze consultants, incassospecialisten en juristen staan nu voor u klaar

We houden ook een live blog bij die u hier vindt. Als u de eerste stap zet, doen wij de rest. Maak nu een afspraak via telefoonnummer 070 – 7620 330 of e-mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

Waarom 40.000 klanten u voor gingen

Uw persoonlijke adviseur

Bas Toet

Incasso specialist
Write email

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Neem telefonisch of per mail contact op

  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  5
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.