Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Ontvang de top 5 tricks

Ontvang de top 5 tricks die ervoor zorgen dat u debiteuren betalen in uw mailbox!
Huurachterstanden Laten Innen

Als de huur niet meer (tijdig) betaald wordt, loopt de totale vordering snel op.

Elke maand wordt het te vorderen bedrag hoger. Met huurincasso van het Invorderingsbedrijf maakt u definitief korte metten met huurders die niet tijdig betalen.

  • 92,5% slagingspercentage incassotraject (16 contactmomenten in 16 dagen)
  • Indien gewenst ontbinding huurovereenkomst
  • Ook schade vorderen

Een geavanceerde incassostrategie

Al direct nadat u de huurachterstand aan ons heeft overgedragen, springen wij voor u in de bres met het in gebreke stellen van uw debiteur. Over het algemeen neemt een huurder dan direct contact met ons op.

Gebeurt dit niet? Dan sommeren wij uw debiteur minimaal 16 keer binnen een periode van 16 dagen. Dit leidt in bijna alle gevallen toe betaling.

U bent verzekerd van:

  • Online inzage in uw dossier: U heeft altijd de controle
  • Een snel en intensief traject
  • 92% slagingspercentage

Wij gaan verder waar anderen stoppen!

Heeft uw huurder ondanks het intensieve incassotraject nog steeds niet betaald?

Dan moet er direct consequent actie worden ondernomen. Gebeurd dit niet dan kunnen in het slechtste geval de huurinkomsten maanden of zelfs jaren uitblijven. Het rendement van uw vastgoed wordt in dat geval zelfs negatief. Alle reden dus om een huurovereenkomst bij huurachterstanden zo snel mogelijk te ontbinden.

Het Invorderingsbedrijf heeft jarenlange ervaring met het snel en efficiënt ontbinden van huurovereenkomsten. Wij stellen uw debiteur in gebreke, bouwen een sterk dossier op en ontbinden de huurovereenkomst via de rechtbank. Vervolgens is uw vastgoed weer beschikbaar voor wel betalende huurders.

Draag uw zaak over Vraag een gratis incasso advies
Een selectie
van onze klanten