Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Door:
in Recente artikelen
op 26 juni 2014
ir. Laurens Lemmens
Waarom veel incassobureaus en deurwaarders failliet gaan

Het is vandaag de dag schering en inslag. Incassobureaus stoppen hun dienstverlening. Deurwaarders gaan failliet. De crisis treft ook de incassobranche. De reden is eenvoudig. Door de slechte economische situatie wordt er simpelweg minder gefactureerd. Bedrijven zijn blij met elke order en nemen late betalingen op de koop toe.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Recente artikelen
op 13 mei 2014
mr. drs. Joost Konings
Invorderingsbedrijf B.V. opent een nieuwe vestiging in Amsterdam

Gezien het succes van het concept van Invorderingsbedrijf B.V. mag zij zich vanaf maart 2014 nu ook met recht incassobureau Amsterdam noemen. Invorderingsbedrijf heeft gekozen voor een statig pand aan de Herengracht. Deze beslissing is genomen om het sterk groeiende klantenbestand op het gebied van incasso Amsterdam nog beter te kunnen bedienen.
(meer…)

Lees Verder
Kiest u het best voor een advocaat, deurwaarder of een incassobureau no cure no pay?

De Nederlandse overheid wil betalingsachterstanden zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is er in Nederland incassowetgeving van kracht. Deze wetgeving biedt de mogelijkheid om bij te late betaling aanspraak te maken op incassokosten. Dit is de reden dat in Nederland incassobureaus actief zijn. Door het innen van de incassokosten kunnen veel incassobureaus de kosten van de incassoprocedure namelijk verhalen op de debiteur. Hierdoor bestaat het
incassobureau no cure no pay.
(meer…)

Lees Verder