BSR Incasso failliet, wij helpen u graag verder!
bankrupty
Door:
in Persbericht
op 14 februari 2017
ir. Laurens Lemmens

“Uw ex-BSR zaken gemakkelijk overdragen aan Invorderingsbedrijf”

Op 27 december 2016 werd BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders door de rechtbank Den Haag failliet verklaard. Er zou sprake zijn van een tekort op de derdenrekening, de rekening waarop debiteuren uw geld storten.

Op dit moment doet de curator onderzoek naar het reilen en zeilen van de BSR Incasso die in staat van faillissement verkeert. Veel opdrachtgevers hebben nog lopende zaken bij het failliete BSR incasso en weten niet hoe nu verder.

Wat moet u nu doen nu BSR incasso failliet is? Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen nu BSR incasso failliet is.

 

Overname lopende BSR incassozaken

Na het faillissement van BSR liggen uw zaken stil. Hierdoor worden debiteuren niet langer gemaand tot betaling.  Dit is natuurlijk niet wenselijk.  Invorderingsbedrijf maakt het u makkelijk. Draag dan direct uw bij het failliete BSR lopende dossiers aan ons over. Wij regelen voor u de overdracht en gaan weer achter uw geld aan. Het Invorderingsbedrijf werkt met diverse gespecialiseerde deurwaarderskantoren. Kantoren die het klappen van de zweep kennen. Wij zien toe op een voortvarende behandeling van uw incassodossiers. Daarbij zorgen we er dan voor dat de zaken worden voortgezet, want uw zaken liggen nu stil. Als wij bestaande zaken van het failliete BSR incasso overnemen, kunnen gelegde beslagen vaak gewoon blijven liggen (u neemt de beslagen dus mee).

Neem direct contact voor de mogelijkheden via 070-7620330 en bespreek uw situatie met een incassospecialist.

Behandelen van nieuwe incassozaken

Invorderingsbedrijf heeft vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Vanuit deze vestigingen incasseren we vorderingen in binnen- en buitenland. En dat op basis van no cure no pay met daarbinnen diverse aantrekkelijke samenwerkingsvormen.

Klanten vinden het fijn dat ze niet alleen voor de incassobehandeling bij ons terecht kunnen, maar ook voor de volledige gerechtelijke afhandeling. Daarbij staan snelheid, stiptheid en klantenservice hoog op de agenda.

Waarom overschakelen naar Invorderingsbedrijf?

  • Landelijke dekking (niet alleen regiogebonden)
  • 24/7 online up-to-date dossierinzage (voorheen ‘mijn bsr’)
  • Geruisloze overgang bestaande incassozaken (handig)
  • Deskundige begeleiding (in alle stadia)
  • Zeer scherpe tarieven (concurrerende tarieven)

Al veel klanten hebben we opnieuw aangesloten.

 

Tijdelijke korting! 30% extra korting – Speciaal voor u als ex-BSR klant

We vinden het erg genoeg dat er deurwaarderskantoren failliet gaan. Was u voorheen klant bij het failliete BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders en bent u op zoek naar een nieuwe en betrouwbare incassopartner? Dan bieden wij u maarliefst 30% extra korting op de meest uitgebreide vorm van samenwerking Incasso Premium. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem hiervoor direct contact op met het Invorderingsbedrijf, bereikbaar op nummer 070-7620330 (optie 2) of e-mail naar [email protected] o.v.v. BSR.

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+