Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Door:
in Overig, Persbericht
op 15 mei 2018
ir. Laurens Lemmens
Door:
in Overig, Persbericht
op 14 februari 2017
ir. Laurens Lemmens
BSR Incasso failliet, wij helpen u graag verder!

“Uw ex-BSR zaken gemakkelijk overdragen aan Invorderingsbedrijf”

Op 27 december 2016 werd BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders door de rechtbank Den Haag failliet verklaard. Er zou sprake zijn van een tekort op de derdenrekening, de rekening waarop debiteuren uw geld storten.

Op dit moment doet de curator onderzoek naar het reilen en zeilen van de BSR Incasso die in staat van faillissement verkeert. Veel opdrachtgevers hebben nog lopende zaken bij het failliete BSR incasso en weten niet hoe nu verder.

Wat moet u nu doen nu BSR incasso failliet is? Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen nu BSR incasso failliet is.

 

(meer…)

Lees Verder
Invorderingsbedrijf daagt Easyjet voor de rechter

PERSBERICHT – DEN HAAG – 7 november 2012

De bekende low cost carrier Easyjet is door het Invorderingsbedrijf gedagvaard omdat zij weigert vergoedingen in verband met vertraging te betalen.
(meer…)

Lees Verder
Hoogste kwaliteit bij executie van uw vonnis

Wilt u een vonnis laten uitvoeren? Moet er beslag gelegd worden? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres

Wat is een vonnis?
Een vonnis is een beslissing van een rechter, ook wel de veroordeling genoemd. Met een vonnis kunt u beslag laten leggen. De veroordeelde partij moet namelijk voldoen aan wat de rechter in het vonnis heeft bepaald.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Persbericht
op 28 juni 2012
mr. drs. Joost Konings
Aantal faillissementen stijgt in rap tempo

Ook in het tweede kwartaal 2012 stijgt het aantal faillissementen snel.

In de praktijk blijkt dat schuldeisers steeds sneller een professionele incassopartner inschakelen om alsnog betaald te krijgen, voordat een vordering definitief oninbaar wordt.
(meer…)

Lees Verder
Nieuwe wet incassokosten schept duidelijkheid

U betaalt een rekening te laat en ontvangt een brief van een incassokantoor. Snel maakt u het originele factuurbedrag over en u hoopt dat daarmee de kous af is. Tot 1 juli van dit jaar was dat in veel gevallen ook zo. Vanaf 1 juli 2012 gaat echter de nieuwe wet incassokosten in. De kans is dan ook groot dat betaling van de niet betaalde incassokosten alsnog via de rechter wordt afgedwongen.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Persbericht
op 16 augustus 2011
mr. drs. Joost Konings
Het Invorderingsbedrijf in het Financieele Dagblad (FD)

“Uw incassobureau is nu ook uw advocaat”

Ariane Kleijwegt
donderdag 04 augustus 2011, 00:00
update: donderdag 04 augustus 2011, 08:24.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Persbericht
op 5 juli 2011
mr. drs. Joost Konings
Wettelijke rente handelstransacties naar 8,25%

De wettelijke rente voor handelstransacties is per 1 juli verhoogd van 8% naar 8,25%.

Dit bedrag brengt u in rekening als uw zakelijke klanten niet binnen de gestelde betalingstermijn betalen. Het is ook mogelijk contractueel een andere rente overeen te komen, bijvoorbeeld 2% per maand.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Persbericht
op 19 mei 2011
mr. drs. Joost Konings
Wet verruiming competentiegrens kantonrechter aangenomen

Vandaag is de wet die o.a. de wijziging van de bevoegdheid van de kantonrechter regelt met algemene stemmen aangenomen door de Eerste Kamer, na stemming bij zitten en opstaan. Het wetsvoorstel was al eerder in 2010 door de Tweede Kamer aangenomen, maar moest nog door de Eerste Kamer geaccordeerd worden. De wet is nu dus een feit en zal zo goed als zeker op 1 juli aanstaande in werking treden.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Persbericht
op 7 januari 2011
mr. drs. Joost Konings
Nederlandse bedrijven hebben fors meer te vorderen

De incasso-ondernemingen in Nederland krijgen het steeds drukker. Het totaalbedrag aan openstaande vorderingen die behandeld worden door leden van de Nederlandse Verenigingen van Incasso-ondernemingen (NVI) is in een jaar tijd met een kwart gestegen tot euro 5,7 mrd. Dat heeft de NVI bekendgemaakt.
(meer…)

Lees Verder