Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Kiest u het best voor een advocaat, deurwaarder of een incassobureau no cure no pay?

De Nederlandse overheid wil betalingsachterstanden zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is er in Nederland incassowetgeving van kracht. Deze wetgeving biedt de mogelijkheid om bij te late betaling aanspraak te maken op incassokosten. Dit is de reden dat in Nederland incassobureaus actief zijn. Door het innen van de incassokosten kunnen veel incassobureaus de kosten van de incassoprocedure namelijk verhalen op de debiteur. Hierdoor bestaat het
incassobureau no cure no pay.
(meer…)

Lees Verder
Verjaringstermijnen van geldvorderingen. Hoe zit dat?

Elke onderneming of particulier krijgt er wel eens mee te maken: verjaring van een vordering. Dat wil zeggen: het juridisch niet meer af kunnen dwingen van betaling, door het enkele verloop van tijd.

Hoe kunt u verjaring voorkomen en welke verjaringstermijnen bestaan er zoal?
(meer…)

Lees Verder
Voordelen van Incasso No Cure No Pay

Een incasso opdracht indienen bij een Incassobureau No Cure No Pay biedt voordelen. De klant betaalt namelijk geen honorarium wanneer men onverhoopt niets incasseert. Hierdoor zal het Incassobureau extra gemotiveerd zijn de vordering snel te incasseren.
(meer…)

Lees Verder
Incassobureau met landelijke dekking

Met de landelijke dekking van incassobureau het Invorderingsbedrijf kunt u voor al uw incassozaken terecht bij één incassobureau of incassopartner. Waar uw debiteur zich ook bevindt. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen over welk incassobureau u in wilt schakelen.
(meer…)

Lees Verder