Incassobureau met landelijke dekking
2000px-Flag-map_of_the_Netherlands.svg
mr. drs. Joost Konings

Met de landelijke dekking van incassobureau het Invorderingsbedrijf kunt u voor al uw incassozaken terecht bij één incassobureau of incassopartner. Waar uw debiteur zich ook bevindt. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen over welk incassobureau u in wilt schakelen.

Onze kantoren

Met ons Incassobureau Amsterdam en Incassobureau Den Haag bieden wij u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Het werkgebied van Invorderingsbedrijf

Vroeger was het noodzakelijk om een lokale deurwaarder of incassant in te schakelen als facturen onbetaald bleven. Incassotrajecten duurden daardoor onnodig lang. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Vanaf nu kunt u terecht bij één incassobureau dat het gehele incassotraject voor u regelt, waar u maar bent, wanneer u maar wilt.

 

Dat we als landelijk incassobureau onze sporen verdienen, merken we aan het alsmaar groeiende klantenbestand dat kiest voor ons incassobureau. Met ons incassobureau bedienen we klanten uit Groningen en Almere, maar ook Den Helder en zelfs Maastricht. Zo zijn we inmiddels het vaste incassobureau van kleine en veel grote commerciële bedrijven, van non-profit organisaties en zelfs overheden.

Lees hier de referenties van enkele tevreden en gerespecteerde klanten van ons incassobureau.

Of u nu bij ons aanklopt voor buitengerechtelijke incasso, voor een gerechtelijke incassoprocedure of een beslagleggingsprocedure, ons incassobureau is u overal even goed van dienst. We gaan verder waar anderen stoppen, hanteren de meest geavanceerde incassostrategie en staan voor een excellente communicatie tijdens het traject, dat we samen met u bewandelen.

In het jaar 2012 zitten we middenin de recessie. Het aantal uitgesproken faillissementen blijft alsmaar toenemen. Wacht daarom niet te lang met een incassobureau inschakelen.

Wilt u meer informatie of uw vordering direct aanmelden? Neem dan contact op via 070 – 762 0330 of Email Het Invorderingsbedrijf.

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+