Door:
in Incasso
op 27 maart 2020
Claudia de Bruin
Ervaring met Balans Horeca – Balans Wijk B.V.
Balans Horeca - Balans Wijk B.V.

Ervaring met Balans Horeca – Balans Wijk B.V.

Heeft u ook te maken (gehad) met Balans Horeca – Balans Wijk B.V.?

Verhalen over vooruit laten betalen en niet leveren of terugbetalen

Wij zijn op zoek naar bedrijven die zaken hebben gedaan met Balans Horeca – Balans Wijk B.V. en die daar

  1. vooruit hebben betaald voor een bestelling
  2. maar niets geleverd hebben gekregen

Ook zijn wij op zoek naar bedrijven

  1. die geen geld terugkrijgen
  2. nadat de koop werd ontbonden

Balans Wijk B.V. handelt onder de naam Balans Horeca

Volgens opgave in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel is Eduardus Gerhardus Hermanus Maatman de bestuurder.

Balans Horeca – Balans Wijk B.V. heeft niet tijdig jaarcijfers gedeponeerd

De vennootschap heeft zijn jaarcijfers niet tijdig gedeponeerd. Uit de laatste jaarcijfers (2017) blijkt een negatief eigen vermogen (de schulden zijn groter dan de waarde van de bezittingen) en het saldo liquide middelen (geld) is nul.

Gegevens Kamer van Koophandel  Balans Horeca – Balans Wijk B.V.

KvK-nummer 60428996
Bedrijfsnaam Balans Wijk B.V.
Adres Lage Maat 4 09 3961NJ WIJK BIJ DUURSTEDE
Statutaire zetel Wijk bij Duurstede
Safe Number NL03683799
Telefoonnummer 0343446047
RSIN nummer 853906889
Rechtsvorm Besloten vennootschap met gewone structuur
Vestigingsnumber 000029626439
Datum vestiging 3-4-2014

De website van Balans Horeca is www.balans-horeca.nl.

Neem contact met ons op bij ervaring met Balans Horeca – Balans Wijk B.V.

Wij willen u vragen contact met ons op te nemen via 070 – 762 0330 of e-mail en te omschrijven wat er gebeurd is. Eventuele stukken kunt u bijsluiten. Wij nemen dan contact met u op.

Lees Verder
Door:
in Credit management, Incasso
op 4 december 2019
mr. May Leung
Faillissement aanvragen
photo-1528747354767-89476f71d2a3

Het faillissement aanvragen van uw debiteur, had u ooit gedacht dat te zullen doen? Waarschijnlijk niet. Toch willen wij u daarover wat vertellen. Dit incassomiddel is al jarenlang dé succesfactor bij het slagen van B2B incassozaken. 

Sneller en slimmer incasseren door het faillissement aanvragen met behulp van onze incasso advocaat. Plan nu een gratis consult met een van onze juristen om uw case te bespreken.

(meer…)

Lees Verder
Algemene voorwaarden opstellen
cytonn-photography-GJao3ZTX9gU-unsplash

Het aanvinken van de lege vakken onderaan een overeenkomst… U heeft dat vast vaker gedaan. Maar waarmee ging u precies akkoord? Geen idee meer? U bent niet de enige! Het akkoord gaan met de algemene voorwaarden van een bedrijf zorgt ervoor dat beide partijen (bijvoorbeeld koper/verkoper) bewust een overeenkomst met elkaar aangaan. Regels en procedures staan uitgeschreven om eventuele geschillen in de toekomst uit te sluiten of in ieder geval te beperken.

In het geval dat u de verkoper bent, is het belangrijk dat u uzelf indekt tegen onwenselijke situaties met de algemene voorwaarden van uw bedrijf. Het is niet gek dat u als ondernemer in eerste instantie niet weet hoe u  de algemene voorwaarden het beste opstelt. Daarom leggen wij u in deze blog uit waar u op moet letten.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Incasso
op 24 januari 2019
ir. Laurens Lemmens
Het beste moment om een incassobureau in te schakelen
pexels-photo-908298

Wat doet een incassobureau?

Iedere onderneming is afhankelijk van inkomsten, wat u ontvangt voor uw diensten of producten. Na het verlenen van uw dienst of het verkopen van uw product maakt u een factuur op en stuurt die naar de betreffende debiteur. We gaan er bij voorbaat vanuit dat deze debiteur zijn of haar factuur betaald. Maar wat gebeurt er wanneer ze dit niet doen? Hoe komt u dan nog aan uw geld? U wilt natuurlijk geen onnodige verliezen lijden en daarom moet u hier tijdig achteraan gaan. Hoe en wanneer u dit het beste kan doen, bespreken wij hieronder. 

(meer…)

Lees Verder
Door:
in Incasso
op 22 februari 2018
ir. Laurens Lemmens
Betalingsachterstanden in de Groothandel? Dé 6 belangrijkste redenen.
pexels-photo-1005638

Helaas komt het erg vaak voor dat de inlener niet op tijd betaalt. Daarom zorgen wij ervoor dat de facturen niet eeuwig blijven liggen, maar direct worden betaald. Wij, het Invorderingsbedrijf hebben onderzoek gedaan naar de “waarom”. Onze resultaten hebben wij hier voor u op een rij gezet.

(meer…)

Lees Verder
Door:
in Incasso
op 22 februari 2018
ir. Laurens Lemmens
Meerdere partijen noodzakelijk incassotraject!
pexels-photo-868331

Wanbetalingen komen overal voor, vooral bij organisaties. 90% van de openstaande facturen worden te laat betaald. 2,7 % hiervan wordt helemaal nóóít betaald. Dit is voor een organisatie nooit goed en zo is minstens 15% van de niet of te laat betaalde facturen de hoofdoorzaak van een faillissement voor de organisatie.Om wanbetalingen tegen te gaan kan het belangrijk zijn om goed te checken hoe de financiële situatie is van uw huidige, maar zeker ook uw potentiële klanten.

Waarom het totale pakket zo belangrijk is bij incasso.

Een incassobureau inschakelen doe je natuurlijk liever niet. Sommige mensen hebben het zo druk met andere zaken, dat ze niet goed kijken welk incassobureau nu precies de juiste voordelen met zich meebrengt. Voordat er een incassotraject wordt ingeschakeld is het belangrijk om te kijken of alle neuzen de juiste kant op staan. Een incassobureau opereert namelijk nooit alleen. Voor de totale vordering is het belangrijk dat er juristen, advocaten en deurwaarders ingeschakeld kunnen worden indien nodig. Vele bureaus voorzien alleen in juristen en niet het verdere plaatje. De gevolgen hiervan zijn dat u als klant van het kastje naar de muur kan worden gestuurd. Ook onderlinge communicatie tussen deurwaarder en incassobureau gaat vaak fout, wanneer deze niet direct zijn gekoppeld.

Verschillende partijen die noodzakelijk zijn om een incassotraject te begeleiden:

1. Een Advocaat

Een advocaat wordt aangenomen om uw zaken te vertegenwoordigen. Dit betekent dat ze geheel in dienst zijn van u. Ze zijn zeer geleerd in specifieke onderwerpen en kunnen u altijd optimaal helpen. Zij kunnen geen incasso vorderen, maar wel zeker geldbedragen voor u opeisen!

2.  Een deurwaarderskantoor

Een deurwaarderskantoor houdt zich bezig met het vorderen van incasso’s als de incassobureaus niet verder komen. Deurwaarders hebben volgens de wet meer rechten om incasso’s te vorderen.De deurwaarder is de persoon die een gerechtelijke procedure voor u kan beginnen. Hij zorgt ervoor dat de officiële eisen richting de partijen wordt gestuurd. Het bezorgt meestal ook het vonnis. Hij legt uit wat het vonnis inhoudt en legt daarna beslag op gelden of goederen.

3. Juristen

Door het gebruik van eigen juristen zijn ze het enige incassobureau in Nederland die gebruik maakt van aparte juristen per vakgebied. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over gespecialiseerde juristen in de bouw, een plek waar veel klanten van het Invorderingsbedrijf zich bevinden.

Hieronder vind u de verschillende specialiteiten van onze  juristen:

  • Het Minnelijk traject: Het minnelijke traject is het moment dat een incassobedrijf de wanbetaler opties voorlegt om uiteindelijk aan de betaling te kunnen voldoen, zonder dat hier een rechter aan te pas komt. Er worden betalingsregelingen voorgesteld en getroffen.
  • De Gerechtelijke procedure: Deze procedure wordt gestart nadat de schuldige weigert te betalen na aanmaningen (minnelijk traject). De eiser heeft dan het recht om er een zaak van te maken om zo de rechter te vragen de schuldige alsnog te laten voldoen aan de betaling(en).
  • Het Executietraject: Nadat het vonnis in een zaak is uitgesproken, volgt het allerlaatste traject: het executietraject. Dit betekent dat het vonnis dat is uitgesproken moet worden uitgevoerd. De deurwaarder kan dan beslag gaan leggen op gelden en/of goederen. Hierbij beschikt hij over een dwangbevel.

De Totaaloplossing van Invorderingsbedrijf B.V.

De totaaloplossing wat wij aanbieden is alles van A tot Z regelen voor onze klanten op het gebied van risicomanagement. Hiervoor hebben wij creditmanagement software zoals bijvoorbeeld Debtorcare. Deze kan worden ingezet binnen elke sector en kan iedere organisatie helpen! 

Lees Verder
Door:
in Incasso
op 18 september 2016
ir. Laurens Lemmens
Pas op met turboliquidaties
balaNCE

Door maas in de wet schuldeisers voor miljoenen benadeeld

Sinds 1994 is het mogelijk ondernemingen te ontbinden via turboliquidatie op grond van art. 2:19 lid 4 BW (zie hieronder). Deze manier van ontbinding wint de laatste jaren fors aan populariteit, zeker onder fraudeurs. Volgens het FD (5-9-2016) zijn sinds 2013 88% van de BV’s en 95% van de stichtingen op deze wijze opgeheven, waar het in 2007 nog ging om twee derde van alle BV’s. Jaarlijks worden bijna 40.000 BV’s ontbonden op deze manier! Een zorgwekkende situatie.

 

(meer…)

Lees Verder
Door:
in Incasso
op 10 februari 2015
mr. drs. Joost Konings
Factuur dubbel betaald
pexels-photo-1161465

“Het verhaal van de leasemaatschappij die € 17.465,- zag vervliegen”

Wat u kunt doen als u ontdekt dat een factuur dubbel betaald werd, is niet voor iedereen even duidelijk. Vaak ontdekt u pas veel later dat er een bedrag dubbel betaald is. Een factuur die dubbel is betaald zorgt niet alleen voor een liquiditeitstekort maar ook voor onnodige kopzorgen. Hieronder leest u hoe u alsnog uw dubbel betaalde bedrag terugkrijgt.

(meer…)

Lees Verder
Door:
in Incasso
op 30 januari 2015
mr. May Leung
Geen salaris ontvangen
numbers-money-calculating-calculation

“Salaris én wettelijke verhoging gemakkelijk alsnog te incasseren”

Heeft u helemaal geen salaris ontvangen? Of u heeft maar een gedeelte ontvangen? Voor u het weet komt u zelf in de financiele problemen. Wij incasseren voor u uw achterstallig loon én een extra vergoeding voor u, de wettelijke verhoging. In dit artikel leest u wat u moet doen om een loonvordering in te stellen.

Download ook onze gratis voorbeeldberekening om te zien op welk bedrag aan wettelijke verhoging u recht heeft.

(meer…)

Lees Verder
Door:
in Incasso
op 30 januari 2015
mr. drs. Joost Konings
Geleend geld terugvorderen
pexels-photo-1332191

“Uitgeleend geld vaak gemakkelijk weer te incasseren”

In goed vertrouwen heeft u geld uitgeleend. Helaas betaalt de ontvanger van het geld u niet terug. Ook niet na uw sommaties. Of u nu wel of geen bewijs heeft van de lening, u wilt uw geld terug. In dit artikel leest u wat u kunt doen, ook als de lening niet op papier staat.

Ons kantoor incasseert niet terugbetaalde leningen voor diverse soorten opdrachtgevers.

(meer…)

Lees Verder