Faillissement Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V
Faillissement van Arkel
Door:
in
op 9 juni 2020
ir. Laurens Lemmens

Geld misgelopen door faillissement? Dit had u kunnen voorkomen!

“Uw ex-Van Arkel zaken gemakkelijk overdragen aan Invorderingsbedrijf”

Op 03-06-2020 is Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. te Leiden (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr L.Th.A. Boender. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/20/242. Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. had kantoren in Utrecht, Breda en Leiden. Er zouden meer dan 110 medewerkers op straat komen te staan.

Als opdrachtgever heeft u mogelijk nog lopende zaken bij deze failliete deurwaarder. De vraag is of u uw geld dat werd geïncasseerd ooit terug zult zien. Kom daarom nu in actie!Op dit moment is het belangrijk dat u uw zaak terugneemt en bij een andere incassant onderbrengt. Ter beperking van verdere schade. De verwachting is dat nog veel meer deurwaarderskantoren failliet zullen gaan. En niet alleen door het coronavirus, ook door slecht ondernemerschap.

Op dit moment doet de curator onderzoek naar het reilen en zeilen naar het faillissement van Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V.  Veel opdrachtgevers hebben nog lopende zaken bij het failliete Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. en weten niet hoe nu verder. Wij helpen u.

Wat moet u nu doen als klant in het faillissement van Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V.? Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen nu Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. incasso failliet is.

Overname lopende incassozaken door faillissement Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V.

Na het faillissement van Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. liggen uw zaken stil. Hierdoor worden debiteuren niet langer gemaand tot betaling.  Dit is natuurlijk niet wenselijk. Invorderingsbedrijf maakt het u makkelijk. Draag dan direct uw bij het failliete Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. lopende dossiers aan ons over. Wij regelen voor u de overdracht en gaan weer achter uw geld aan. Het Invorderingsbedrijf werkt met diverse gespecialiseerde deurwaarderskantoren. Kantoren die het klappen van de zweep kennen. Wij zien toe op een voortvarende behandeling van uw incassodossiers. Daarbij zorgen we er dan voor dat de zaken worden voortgezet, want uw zaken liggen nu stil. Als wij bestaande zaken van het failliete Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. incasso overnemen, kunnen gelegde beslagen vaak gewoon blijven liggen (u neemt de beslagen dus mee).

Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. handelde onder de volgende namen:

Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V.,Van Arkel, Van Arkel Incasso, Van Arkel Gerechtsdeurwaarders en Incassobureau, LAVG Zuid, LAVG Zuid Holding, Van Arkel Gerechtsdeurwaarders, Van Arkel Incassobureau en Van Arkel Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Neem direct contact op door onderstaand formulier in te vullen, of bel naar 070-7620330 en bespreek uw situatie met een incassospecialist.

Behandelen van nieuwe incassozaken door faillissement Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V.

Invorderingsbedrijf heeft vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Vanuit deze vestigingen incasseren we vorderingen in binnen- en buitenland. En dat op basis van no cure no pay met daarbinnen diverse aantrekkelijke samenwerkingsvormen.

Klanten vinden het fijn dat ze niet alleen voor de incassobehandeling bij ons terecht kunnen, maar ook voor de volledige gerechtelijke afhandeling. Daarbij staan snelheid, stiptheid en klantenservice hoog op de agenda.

Waarom overschakelen naar Invorderingsbedrijf bij faillissement Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. ?

  • Landelijke dekking (niet alleen regiogebonden)
  • 24/7 online up-to-date dossierinzage (voorheen ‘mijn Van Arkel’)
  • Geruisloze overgang bestaande incassozaken (handig)
  • Deskundige begeleiding (in alle stadia)
  • Zeer scherpe tarieven (concurrerende tarieven)

Al veel klanten hebben we opnieuw aangesloten.

Tijdelijke korting! 30% extra korting – Speciaal voor u als ex-Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. klant

We vinden het erg genoeg dat er deurwaarderskantoren failliet gaan. Was u voorheen klant bij het failliete Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V. en bent u op zoek naar een nieuwe en betrouwbare incassopartner? Dan bieden wij u maarliefst 30% extra korting op de meest uitgebreide vorm van samenwerking Incasso Premium. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem hiervoor direct contact op met het Invorderingsbedrijf door onderstaand formulier in te vullen. Wij zijn ook bereikbaar op nummer 070-7620330 (optie 2) of e-mail naar [email protected] o.v.v. faillissement Van Arkel Gerechtsdeurwaarders B.V.

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+