Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Het faillissement aanvragen van uw debiteur = snel, goedkoop en effectief incasseren!

Het kan zijn dat uw debiteur na enkele sommaties niet wil betalen. Of dat zelfs de beslagen van de deurwaarder genegeerd worden. Wat doet u dan? Een goede methode om te incasseren is faillissement aanvragen voor uw debiteur. Dit kan in bijna alle zaken.

(meer…)

Lees Verder
Aantal faillissementen fors gedaald maar meer webwinkels failliet

De daling van het aantal faillissementen zet door. In de eerste zes maanden van 2014 is de daling bijna gelijk aan 25%. Volgens de cijfers van Faillissementsdossier viel in de eerste helft van dit jaar het gordijn voor totaal 5244 bedrijven. Vorig jaar was dat aantal ruim 6868 over de eerste half jaar.
Oorzaken die worden genoemd zijn het aantrekken van de economie en de toename van het consumentenvertrouwen.
(meer…)

Lees Verder
Wel of niet meedoen aan een crediteurenakkoord?

U heeft verkocht of geleverd, en uw debiteur doet u een voorstel. Of u akkoord wilt gaan met een voorgesteld crediteurenakkoord, ofwel: u streept een deel van uw vordering weg. Het sluiten van een crediteurenakkoord, ofwel een overeenkomst (akkoord) met uw debiteur, is niet zonder risico’s. In dit artikel gaan we hier nader op in.
(meer…)

Lees Verder