Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Hoogste kwaliteit bij executie van uw vonnis
mr. drs. Joost Konings

Wilt u een vonnis laten uitvoeren? Moet er beslag gelegd worden? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres

Wat is een vonnis?
Een vonnis is een beslissing van een rechter, ook wel de veroordeling genoemd. Met een vonnis kunt u beslag laten leggen. De veroordeelde partij moet namelijk voldoen aan wat de rechter in het vonnis heeft bepaald.

Hoe leg ik het vonnis ten uitvoer?
Simpel, door uw vonnis naar ons toe te sturen. Wij zorgen voor het gehele executietraject, van betekening van het vonnis tot en met beslaglegging. Uw vonnis is in vertrouwde handen.

De voordelen van het Invorderingsbedrijf

1. 24/7 online inzage – altijd overzicht
Door ons geavanceerde online systeem volgt u altijd en overal real time de status van uw vonnis. Zo ziet u welke beslagen er gelegd worden en hoeveel uw debiteur al heeft betaald. U heeft dus altijd de controle over uw eigen zaak.

2. De beste oplossing – gegarandeerd
Als u een vonnis heeft, wilt u maar een ding: krijgen waar u recht op heeft. We laten ons niet uit het veld slaan en doen er werkelijk alles aan om positief gevolg te geven aan uw vonnis (en u kijkt online mee!).

3. Landelijke dekking – we komen overal
We bieden u landelijke dekking als het gaat om incasso en het executeren van uw vonnis. We kunnen u dus altijd helpen.

Let op. Wacht niet te lang. Een vonnis kan verjaren en daarmee haar rechtskracht verliezen. Het is dus van belang om zo snel mogelijk te starten met de executie.

Wilt u direct uw vonnis laten executeren of meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – 762 0330 of e-mail ons een kopie van uw vonnnis Email Het Invorderingsbedrijf. U kunt ons ook een kopie per fax of post toesturen. We nemen dan direct contact met u op.

ShareShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0