Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Zelf onterecht een dagvaarding ontvangen? Of een juridisch geschil?
Door:
in Dagvaarden, Deurwaarder
op 15 november 2013
mr. drs. Joost Konings

De juristen van het Invorderingsbedrijf geven u gratis een eerste advies!

U weet dat u bij ons terecht kunt voor een gedegen en effectieve incassoprocedure. U weet ook dat we zo nodig alle juridische middelen uit de kast trekken om uw vordering via gerechtelijke weg te incasseren. En dat we een enorm hoog slagingspercentage hebben. Dat is dus geen nieuws.

Maar… Weet u ook dat wij onze eigen opdrachtgevers volledig ontzorgen op juridisch gebied? Wij voor velen de vaste partner zijn als het om juridische kwesties gaat?
• Wat nu als u onterecht wordt gehouden tot betaling door een leverancier?
• Een dagvaarding ontvangen heeft?
• Of er bij u conservatoir beslag gelegd is?
• Of wellicht dat u zelf incassobrieven ontvangt?

De juristen van het Invorderingsbedrijf zijn stuk voor stuk volledig up-to-date, gedreven en bedreven in het Nederlands recht en niet onbelangrijk: ervaren. En dat tegen zeer scherpe en concurrerende tarieven. Leg uw probleem aan ons voor en wij geven u direct een eerste indicatie en advies. Wel zo gemakkelijk. U weet direct waar u aan toe bent.

Blijkt na ons vrijblijvende advies dat u juridische bijstand nodig heeft, dan weet u zeker dat we onze winnaarsmentaliteit voor u in zullen zetten. Wij nemen u ter hand en loodsen u door een juridische kwestie. We zeggen eerlijk waar uw risico’s liggen en of u door moet gaan. Soms is schikken beter, soms is het beter om af te wachten.

Zo staan we regelmatig cliënten bij die zelf gedagvaard zijn in verband met een geschil. Ook op het gebied van geschillen met werknemers en of een overheidsinstantie bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres.

Wij zijn bereikbaar op 070-7620330 en horen u graag of stuur ons een e-mail.

ShareShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0