Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Kiest u het best voor een advocaat, deurwaarder of een incassobureau no cure no pay?

De Nederlandse overheid wil betalingsachterstanden zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is er in Nederland incassowetgeving van kracht. Deze wetgeving biedt de mogelijkheid om bij te late betaling aanspraak te maken op incassokosten. Dit is de reden dat in Nederland incassobureaus actief zijn. Door het innen van de incassokosten kunnen veel incassobureaus de kosten van de incassoprocedure namelijk verhalen op de debiteur. Hierdoor bestaat het
incassobureau no cure no pay.
(meer…)

Lees Verder
Door:
in Dagvaarden, Deurwaarder
op 15 november 2013
mr. drs. Joost Konings
Zelf onterecht een dagvaarding ontvangen? Of een juridisch geschil?

De juristen van het Invorderingsbedrijf geven u gratis een eerste advies!

U weet dat u bij ons terecht kunt voor een gedegen en effectieve incassoprocedure. U weet ook dat we zo nodig alle juridische middelen uit de kast trekken om uw vordering via gerechtelijke weg te incasseren. En dat we een enorm hoog slagingspercentage hebben. Dat is dus geen nieuws.
(meer…)

Lees Verder
Incassobureau met landelijke dekking

Met de landelijke dekking van incassobureau het Invorderingsbedrijf kunt u voor al uw incassozaken terecht bij één incassobureau of incassopartner. Waar uw debiteur zich ook bevindt. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen over welk incassobureau u in wilt schakelen.
(meer…)

Lees Verder
Hoogste kwaliteit bij executie van uw vonnis

Wilt u een vonnis laten uitvoeren? Moet er beslag gelegd worden? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres

Wat is een vonnis?
Een vonnis is een beslissing van een rechter, ook wel de veroordeling genoemd. Met een vonnis kunt u beslag laten leggen. De veroordeelde partij moet namelijk voldoen aan wat de rechter in het vonnis heeft bepaald.
(meer…)

Lees Verder
Een dagvaarding ontvangen. Wat nu?

U heeft een dagvaarding ontvangen. Kom direct in actie en voorkom hoge kosten!

U heeft een dagvaarding ontvangen, maar wat is een dagvaarding?
Als u een dagvaarding ontvangen heeft, is de ontvangen dagvaarding het officiële document waarmee een eisende partij een gedaagde partij – bijvoorbeeld u – oproept om voor het gerecht te verschijnen. De eisende partij schakelt een gerechtsdeurwaarder in die de door u ontvangen dagvaarding bij u achterlaat. In de ontvangen dagvaarding valt te lezen wat iemand eist, op welke gronden en welke bewijzen er zijn. Als u een dagvaarding heeft ontvangen, is de gerechtelijke procedure definitief begonnen.
(meer…)

Lees Verder