Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Door:
in Dagvaarden, Deurwaarder
op 15 november 2013
mr. drs. Joost Konings
Zelf onterecht een dagvaarding ontvangen? Of een juridisch geschil?

De juristen van het Invorderingsbedrijf geven u gratis een eerste advies!

U weet dat u bij ons terecht kunt voor een gedegen en effectieve incassoprocedure. U weet ook dat we zo nodig alle juridische middelen uit de kast trekken om uw vordering via gerechtelijke weg te incasseren. En dat we een enorm hoog slagingspercentage hebben. Dat is dus geen nieuws.
(meer…)

Lees Verder
Invorderingsbedrijf daagt Easyjet voor de rechter

PERSBERICHT – DEN HAAG – 7 november 2012

De bekende low cost carrier Easyjet is door het Invorderingsbedrijf gedagvaard omdat zij weigert vergoedingen in verband met vertraging te betalen.
(meer…)

Lees Verder
Mijn klant is een B.V. i.o. Wat is dat?

U krijgt een nieuwe klant. Wellicht trekt u een uittreksel KvK uit het Handelsregister en u stuit op een zogenaamde Besloten Vennootschap In Oprichting (de B.V. in oprichting ofwel afgekort de B.V. i.o.). Maar wat houdt dit in?

Oprichting vennootschap

Een B.V. wordt officieel opgericht als de notariële akte daartoe wordt verleden. Met het oog op de op te richten B.V. wordt in de praktijk toch al vaak namens – deze nog niet bestaande – B.V. naar buiten getreden.
(meer…)

Lees Verder
Uit onze praktijk: Debiteur misbruikt handelsnaam en wordt voor € 25.000,- veroordeeld

Let op met het gebruik van dezelfde handelsnaam bij verschillende inschrijvingen KvK.

Voor diverse softwareontwikkelaars verzorgen we incasso. Zo startten we enige tijd geleden ook een gerechtelijke incassoprocedure namens een opdrachtgever (hierna: ‘Software B.V’) tegen een besloten vennootschap actief op het gebied van arbobegeleiding (hierna te noemen ‘Arbo I B.V.’). Arbo I B.V. nam het niet zo nauw met het handelsnaamrecht en de handelsnaamwet.
(meer…)

Lees Verder
Café ’t Brouwertje

U kent het wel. U levert een product of dienst, verstuurt de factuur en als deze onbetaald blijft checkt u het Handelsregister. Uw debiteur is uitgeschreven. Wat nu?

Mag u vertrouwen op wat er in het Handelsregister (KvK) staat?
We schrijven februari 1980. Groothandel Geho ontvangt namens Café ’t Brouwertje een bestelling voor een partij glaswerk. Geho levert de bestelling en de factuur blijft onbetaald, waarop Geho het Handelsregister raadpleegt. Volgens de Kamer van Koophandel is de heer Damen eigenaar van Café ’t Brouwertje en daarmee hoofdelijk verbonden voor de betaling van de factuur.
(meer…)

Lees Verder
Een dagvaarding ontvangen. Wat nu?

U heeft een dagvaarding ontvangen. Kom direct in actie en voorkom hoge kosten!

U heeft een dagvaarding ontvangen, maar wat is een dagvaarding?
Als u een dagvaarding ontvangen heeft, is de ontvangen dagvaarding het officiële document waarmee een eisende partij een gedaagde partij – bijvoorbeeld u – oproept om voor het gerecht te verschijnen. De eisende partij schakelt een gerechtsdeurwaarder in die de door u ontvangen dagvaarding bij u achterlaat. In de ontvangen dagvaarding valt te lezen wat iemand eist, op welke gronden en welke bewijzen er zijn. Als u een dagvaarding heeft ontvangen, is de gerechtelijke procedure definitief begonnen.
(meer…)

Lees Verder