In een wereld die continu in verandering is, wordt innovatie beloond. Invorderingsbedrijf B.V.  is steeds op zoek naar nieuwe manieren om uw incassoprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De laatste innovatie op dit gebied is ongetwijfeld het credit control systeem Debtorcare. Het neusje van de zalm op gebied van Risk Management.
Het team van Debtorcare kan met trots geweldig nieuws delen met onze gebruikers: ons Credit Control Systeem is vandaag de winnaar geworden van de Rising Star Award voor 2017 en de prestigieuze Great User Experience Award van FinancesOnline.

risingstarhttps://reviews.financesonline.com/p/debtorcare-credit-control
Dit gerenommeerde softwarebeoordelingsplatform geeft een gedetailleerde beoordeling van Debtorcare, waarbij hun experts enthousiast analyseerden hoe de software de risico’s binnen ondernemingen controleert en zorgt voor tot 10 keer sneller betaalde facturen.

Een team van experts van FinancesOnline onderzocht nauwgezet  talloze software oplossingen. We zijn erg blij dat we door hen zijn opgenomen in hun selectie van beste credit control software oplossingen in de markt.

userexperience2017-1Volgens de experts van FinancesOnline heeft Debtorcare precies wat men van een kwaliteitsoplossing zou verwachten, omdat het gebruikers in een intuïtieve en vertrouwde omgeving laat werken en hen alle noodzakelijke functionaliteiten biedt om risico’s zo snel mogelijk op te sporen en adequate acties uit te voeren.

Probeer een gratis demo

Overweegt u om risk management software aan te schaffen? Vraag dan nu een gratis demo aan. Beheer uw openstaande posten met het systeem en ervaar het gemak.

 

 

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+

Wij gaan door waar andere stoppen!

500 Gewonnen zaken
80 Nieuwe klanten in 2018
25 Gewonnen Awards
€ 9.503.613 Geincasseerde omzet