Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Help! Zijn mijn algemene voorwaarden (wel) van toepassing?

Algemene voorwaarden zijn bepalingen welke u graag onderdeel wilt laten uitmaken van een overeenkomst. Ze vullen op veel punten de bepalingen in de wet aan. Algemene voorwaarden bevatten bijvoorbeeld bepalingen over beperking van aansprakelijkheid, garantie en niet onbelangrijk: buitengerechtelijke incassokosten.
(meer…)

Lees Verder
Hoe tref ik op juridisch juiste wijze een betalingsregeling met mijn debiteur?

Elke ondernemer krijgt tegenwoordig van een debiteur wel een zogenaamd ‘verzoek betalingsregeling’ voor de openstaande en onbetaalde facturen. Stel, u bent niet de beroerdste en stemt met een betalingsregeling in. Het zomaar akkoord gaan met een betalingsregeling kan echter grote gevolgen hebben.
(meer…)

Lees Verder
Prettig nieuws: betalingstermijn voortaan wettelijk vastgelegd

Met ingang van 16 maart 2013 bevat onze wet een zogenaamde wettelijke betalingstermijn: de wet bepaalt voortaan wanneer betaald moet zijn . Voorheen mocht een betalingstermijn alleen ‘niet onredelijk hoog zijn’.
(meer…)

Lees Verder