Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Door:
in Credit management
op 21 november 2017
ir. Laurens Lemmens
Invorderingsbedrijf wint User Experience Award
userexperience2017-1

In een wereld die continu in verandering is, wordt innovatie beloond. Invorderingsbedrijf B.V.  is steeds op zoek naar nieuwe manieren om uw incassoprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De laatste innovatie op dit gebied is ongetwijfeld het credit control systeem Debtorcare. Het neusje van de zalm op gebied van Risk Management.
Het team van Debtorcare kan met trots geweldig nieuws delen met onze gebruikers: ons Credit Control Systeem is vandaag de winnaar geworden van de Rising Star Award voor 2017 en de prestigieuze Great User Experience Award van FinancesOnline.

(meer…)

Lees Verder
Door:
in Huurrecht
op 14 november 2017
mr. drs. Joost Konings
Schade door huurder
huizen

Huurder laat grote ravage achter, maar het incheck rapport ontbreekt. U blijft met een schade achter. Kunt u die verhalen? En zo ja, hoe? Lees hier hoe wij voor u de schade door huurder verhalen.

De huurder van een woning, winkel of een bedrijfspand moet bij het einde van de huurovereenkomst het gehuurde weer opleveren. Maar wat nu als u een bende aantreft en ook geen incheck rapport hebt gemaakt? Invorderingsbedrijf verhaalt voor u alle schade door huurder veroorzaakt!

(meer…)

Lees Verder